Help het is bijna Valentijnsdag….

Het is weer bijna zover…Valentijnsdag.

Wij hebben het idee dat Valentijnsdag en Singles Day steeds meer overlap krijgen. Het gaat tenslotte allemaal om aandacht.

Aandacht voor je lief, voor je familie, vrienden, buren of voor jezelf!
Dat kan simpel met een kus, een kaartje of een lief kopje thee.
Maar mag ook net wat uitgebreider met een mooi cadeautje waardoor het speciale moment wellicht langer on-top-of-mind blijft.
Onze tassen zijn daar een goed voorbeeld van.
Het is toch tof als jouw cadeau dag in dag uit wordt gedragen door iemand waar jij om geeft. Zo ben je altijd een beetje bij elkaar.

Hieronder geven je wat inspiratie in rood, tenslotte de kleur van de liefde.

Wil je graag persoonlijk advies? laat het ons weten, wij helpen je graag!

special gifts for special ones

Cadeaus voor jou

Maak Valentijnsdag onvergetelijk met onze speciale selectie cadeaus. Prachtige accessoires in de kleur van de liefde geven iedere persoonlijkheid extra schoonheid en een vleugje love!

Verras je lief op deze speciale dag. Verwen haar met onze tijdloze tassen, clicks, sieraden en portemonnees die liggen te wachten om ingepakt en cadeau gegeven te worden.

Een rood accent geeft je outfit net dat extra’s!

Door het unieke Chalrose concept bepaal je zelf wanneer je rood toevoegt aan je garderobe. Jij bepaalt de uitstraling van jouw tas.

Valentijnsdag

Cadeaus voor haar

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cookie Instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.

Privacy policy
Instellingen

Sign up and get 10% off

Maak als eerste kennis met onze nieuwste producten, persoonlijke tips en trends, aanbiedingen en events bij jou in de buurt en ontvang meteen een unieke kortingsvoucher in jouw mailbox!