Is duurzaam duur?

Chalrose is een duurzaam label.

Wat houdt dat in?
Voor ons betekent duurzaamheid heel veel.
Niet alleen binnen ons bedrijf. We doen ons best verantwoordelijkheid te nemen.
Niet te lang onder de douche, weinig of geen vlees, creatief koken met seizoensproducten, slim combineren van kleding, uiteraard dragen wij een tas die je op meerdere manieren kan dragen en stylen. Alle kleine beetjes helpen.

Binnen ons bedrijf Chalrose doen we dat door enkel te werken met eco-friendly leder, organic cotton, zo min mogelijk verpakkingsmaterialen, klimaatneutraal transport, digitale facturen een minimalistisch kantoor en kleinere voorraden.

Zijn duurzame tassen ook duurder?
Een Chalrose tas niet! Weet je hoe dat komt? Omdat wij onze tassen vanuit het atelier rechtstreeks aan de klant verkopen. Dat geeft ons ruimte om geweldige handgemaakte tassen van het mooiste leer voor een hele scherpe prijs aan te bieden aan onze klanten.

Wil je de Chalrose Bag liever voelen, ruiken en passen dan bieden we de mogelijkheid bij geselecteerde adressen. Waar? Klik hier.

Waarom kiest Chalrose voor duurzaam?
Omdat we de aarde een prachtige plek vinden en graag willen dat onze kinderen, kleinkinderen, achter kleinkinderen enz. kunnen genieten van al het moois wat de aarde te bieden heeft.

Hoe weet ik zeker dat jullie duurzaam zijn?
Ruik eens naar het leer van onze tassen! Omdat we geen chemicaliën gebruiken ruikt het leer heerlijk. We gebruiken plantenextracten voor de kleuren en was voor de afwerking, dat merk je.

Onze partners zijn gecertificeerd en voldoen aan alle wettelijke eisen en ISO-normen.

Waarom zou ik voor duurzaam – Chalrose- kiezen?
Omdat de producten allereerst mooi zijn en betaalbaar én van goede kwaliteit.
Omdat het beter is voor jouw gezondheid en de gezondheid van de mensen die het product hebben gemaakt.

Belangrijkste “point-of-difference” met andere tassenmerken is het click-systeem. Door het Chalrose Concept is het mogelijk om de tijdloze en kwalitatieve tassen telkens een andere “look” te geven. Op deze wijze kan je de tas aanpassen aan jouw persoonlijke look en/of de look vernieuwen als daar behoefte aan is. Hierdoor blijven de tassen aantrekkelijk en daardoor wordt de duurzaamheid verlengd.

Op de foto’s hieronder zie je Marieke aan het werk in de fabriek.

Stel je voor dat...

je een duurzame garderobe kunt creëren!

Volg je ons al op social media?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cookie Instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.

Privacy policy
Instellingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!