Corona & Chalrose

Iedereen heeft het erover: CORONA

Waar we allemaal bang voor waren is nu toch echt gebeurd, het virus is er nog.

Het vreemde straatbeeld van mensen met mondkapjes begint nog niet te wennen. het lijkt wel alsof we toeschouwer zijn op een filmset.
Het ziet er zo futuristisch uit.

 

Ook bij ons hakt het Corona virus er in. Onze klanten werken thuis, volgen online colleges of lessen en gaan er niet of nauwelijks op uit. Normaliter verkopen we juist tijdens de start van het seizoen veel tassen met bijpassende clicks. Iedereen maakt een nieuwe start met een fijne georganiseerde tas in één van de tijdloze kleuren uit de collectie.

Dit najaar bleef het angstvallig stil.  Imiddels weten mensen ons langzaamaan weer te vinden en gunnen zichzelf of iemand die ze willen verrassen met een tas uit de Chalrose collectie.

Ondanks alles blijven wij positief en hebben we 1000%:

– Vertrouwen we in ons merk met eerlijk gemaakte superhandige mooie producten.
– Vertrouwen we in de toekomst waarbij mensen bewust en lokaal gaan kopen.
– Vertrouwen we in onze toeleveranciers die het stuk voor stuk ook moeilijk hebben. Samen staan we sterk.
– Vertrouwen in jou omdat jij de tijd neemt om die stukje te lezen en zo betrokkenheid toont! Dankjewel voor je tijd!

 

Onze filosofie past bij deze tijd. We zijn vanaf de start bezig om een milieubewust en duurzaam merk op te bouwen met een goede prijs kwaliteit verhouding. We zijn betrokken bij onze klanten en willen van hen leren: Hoe bevalt de tas, wat kan er beter, hoe maken we de Chalrose tassen nóg functioneler en mooier?
Dat is de missie van Chalrose: Enthousiaste klanten die plezier beleven van onze producten. Die het gemak ervaren van een fijne handgemaakte eco-leren tas die er mooi uitziet en superfijn is in gebruik.

Tijdens de Crona Crisis ontvangt iedere klant bij aankoop van een Chalrose tas gratis een leren click etuiWelke combinatie kies jij?

 

XX Chalrose

 

 

*Bij aankoop van een City Bag, Back-Shopper tas, Medium Bag, Doppio en/of Piccolo tas ontvang je gratis een een handgemaakt Gratis luxe leren etui/clutch! t.w.v.€29,95,- naar keuze.

Het enige wat je hoeft te doen is bij de opmerkingen vermelden welke kleur je graag wilt ontvangen en wij verzorgen de rest.

Zo kan het klikken meteen beginnen!

Sla nu je slag!

THANKS FOR KEEPING YOUR SOCIAL DISTANCE

BUT STAYING CLOSER THAN EVER

PAS GOED OP JEZELF EN OP ELKAAR!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Cookie Instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.

Privacy policy
Instellingen