4 x FFFF = Chalrose ⋆ Vanaf nu heb je nog maar één tas nodig!

WAAR GELOVEN WE IN?

Chalrose = Fun, Fair, Functional Fashion.

Functionality

Wij begrijpen hoe belangrijk het is als een tas niet te zwaar is, superfijn is in gebruik, zo ingericht dat je al je spullen een eigen vaste plek kunt geven, met een eigen sleutelhanger die je eenvoudig kunt ophangen.

Een tas die je voor verschillende gelegenheden kan meenemen zonder dat je je zorgen maakt of je wel de juiste indruk maakt. Een tas die gemakkelijk is in onderhoud. Een tas die jouw begrijpt en weet wat jij nodig hebt als vrouw!

Schoonheid

Je wilt er toch altijd goed uitzien? Hoe heerlijk is het als je je mooi voelt. Wij begrijpen dat en vinden het belangrijk. Het geeft power en zelfvertrouwen. Chalrose Bags zijn gemaakt van het beste leer. Het design is tijdloos en heeft een luxe uitstraling. Chalrose maakt tassen voor vrouwen die er altijd goed uit willen zien en zich mooi willen voelen.

Customizable

Hoe heerlijk is het als je je tas nét zoals je kleding kan aanpassen aan je eigen mood & style. Het zou toch fantastisch zijn om een eigen persoonlijke twist aan je handtas te kunnen geven?

Wij vinden het heerlijk om te spelen met de mogelijkheden van de tassen en zo een unieke combinatie te maken. Met de pouches, de franjes, de armbanden, de veren of de strps creer je keer op keer een eigen look en maak je de tas ruimer, feestelijk, catchy of juist stoer!

Duurzaamheid

Wist je dat er bij de productie van leren tassen veel afval vrijkomt?

Daarom hebben wij gekozen voor vegetable tanned leer. Dit leer wordt gekleurd met natuurlijk pigmenten uit planten zoals kurkuma, meekrap, indigo en braam. Er wordt geen gebruik gemaakt van chemische processen.

Het restleer wordt gebruikt voor de kleinere click-items zoals de straps, portemonneetjes, kleine tasjes etc.

De producten zijn gemaakt voor jarenlang draagplezier. Zo creëren we een duurzaam modemerk waarbij we ook kritisch zijn m.b.t. de arbeidsomstandigheden van iedereen die betrokken is bij Chalrose.

Het transport van onze goederen doen we met een CO2 compensatie en proberen we zo compact en efficiënt mogelijk te organiseren. We voelen ons verantwoordelijk.

Kwaliteit

Wat mag je verwachten van Chalrose? Wij doen er alles aan om de beste kwaliteit te waarborgen.

We willen mensen blij maken, zich mooi laten voelen en lang plezier laten beleven van onze tassen. We controleren daarom alle processen heel secuur en letten op de materialen, de garens, de ritsen, de buttons. Op de verpakking en de labels. We willen het beste voor iedereen!

Kijk hier als je nieuwsgierig bent naar de collectie Chalrose tassen!

En hier als je al een tas hebt en op zoek bent naar een bijpassende Chalrose Click-On!

Kom je er niet uit en wil je liever hulp en/of advies? natuurlijk kan dat!

Neem dan contact met ons op via email, chat of mobiel!

See you soon!

X Chalrose