ALGEMENE VOORWAARDEN

GARANTIE BINNEN 3 MAANDEN
Chalrose geeft op al haar producten een garantie van 3 maanden. Vertoont je product binnen 3 maanden een gebrek door een tekortkoming van Chalrose? Dan repareren wij dit gratis, op vertoon van je aankoopbewijs/bon. Op verkleuringen door regen/zon kunnen wij geen garantie geven.

BESCHADIGING NA 3 MAANDEN
Heeft jouw product na 3 maanden een beschadiging of ander gebrek opgelopen? Dan kunnen wij dit voor je repareren. Hiervoor brengt Chalrose wel enige kosten in rekening. Neem daarvoor contact op via e-mail: info@chalrose.com

PRODUCTEIGENSCHAPPEN
Heb je een tas of ander product van Chalrose aangeschaft? Dan kun je ervan uitgaan dat dit van goede kwaliteit is. Chalrose kiest met de grootste zorg haar leerleveranciers en materialen uit. De producten spuiten we voor verkoop in met een leerbeschermer.

Leer is een echt natuurproduct, een levend materiaal. Daarbij horen zichtbare nerven, poriën, littekens en lichte sterkte- en kleurverschillen in de huid. Deze typeren de echtheid van het product. Dit zijn geen materiaalfouten en daardoor ook geen aanleidingen voor kortingen of geld teruggave.

SNAP JE HET CHALROSE CONCEPT?
Onze tassen zijn uniek en anders dan alle andere tassenlabels. Met een Chalrose Bag gaat er een wereld voor je open. Bandjes of Clicks die zijn losgetrokken/gescheurd door onjuist gebruik worden niet vergoed. Het concept is heel eenvoudig: Check de instructies hier

Wil je meer weten? kijk dan naar onze: FAQ 

© Chalrose handbags & accents BV. Alle rechten voorbehouden.

Vragen over de Algemene voorwaarden van Chalrose handbags & accents kan je per email stellen aan: info@chalrose.com.