Ik ben zo blij mee met mijn Chalrose city bag . Prachtig en tijdloos! Deze tas is van een uitstekende kwaliteit, zowel van binnen als van buiten! Heerlijke tas voor een dagje shoppen, naar mijn werk of als handbagage in het vliegtuig. Mooi, altijd handig en heel fashionable! Echt de ideale tas , love it !!
Eva Narcisz
Over de city bag
Op een zondagmiddag heb ik de tas besteld, kreeg hem dinsdag al binnen Prachtige tas, ben er echt ontzettend blij mee. Heel handig dat er ook zo veel vakjes in zitten. De tas heeft een goed formaat, zelfs mijn laptop past erin! .
Azra Zejnilovic
over de back-shopper

Welkom bij Chalrose

Chalrose ontwerpt en maakt tassen voor vrouwen die het belangrijk vinden om er verzorgd uit te zien maar niet ten koste van gemak!

Onze tassen zit vol gratis extra’s en slimme handigheidjes.

Ze zijn gemaakt van natuurlijk gelooid leder en worden eerlijk geproduceerd in kleine unieke oplages.

We hebben een fantastische kennismakingsactie voor jou!

Je ontvangt meteen 20% korting* op een tas naar keuze met de code:

CHAL-AW-20

*Deze code is uniek en alleen van toepassing voor aankopen vanaf 75,- euro. De korting kan niet i.c.m. andere acties ( je mag wel een gratis click-on-tasje uitzoeken,zie homepage bovenaan!!) of tegen contanten worden ingeleverd. 

ONE BAG DIFFERENT STYLES

Cookie Instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.

Privacy policy
Instellingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!