Over ons

Pat en ik wilden graag dé perfecte tas ontwikkelen voor vrouwen zoals wijzelf: bewust, soms onzeker,  divers, ondernemend, etc. 

Ons ideaal: 1 duurzame, multifunctionele tas geschikt voor iedere gelegenheid, die kan worden aangepast aan jouw wensen, van shopper naar rugtas, mét of zonder click-voorvak – zodat je deze ook solo als los tasje kan dragen -.

We stonden in onze kracht: Pat als e-commerce deskundige en ik als ontwerper. Toen sloeg het noodlot toe. Pat werd ernstig ziek en is 2014 overleden…Ze smeekte mij door te zetten met Chalrose Handbags.
En ik heb, na een tijd van bezinning, doorgezet. Ter nagedachtenis aan Pat, want zij deed dat als geen ander. Doorzetten.
In Chalrose leeft Pat voort. De namen van onze dochters komen er samen: Ch (Charlotte) AL (Alexandra) en Rose (Roos).

Een Chalrose Bag is een duurzame tas, van hoge kwaliteit, zonder gebruik van chemicaliën,  verrassend mooi in haar eenvoud.  Altijd met het uitgangspunt: Uniek als tas, desgewenst verrassend aangepast door er modieuze clicks aan te bevestigen, eerlijk gemaakt van vegetable leder. Iedereen die op wat voor manier dan ook betrokken is bij Chalrose is even belangrijk voor ons, daarom is onze slogan: We All deserve the best.

X Marieke

Klanten over Chalrose

Ik ben SUPER BLIJ met mijn Chalrose tas. Ik draag ‘m heel vaak omdat het een super mooie maar ook een super handige tas is. Zo gebruik ik ‘m ook om mee te nemen naar mijn opleiding omdat mijn iPad mooi in het tussen vak kan. Via de rits aan de zijkant kan ik mijn iPad heel makkelijk uit mijn tas halen. Wat ik heel handig vind is de sleutelhanger die ik aan de binnenkant van mijn Chalrose tas klik, geen gezoek meer in je tas naar je sleutels! Geweldig vind ik ook de Clicks, zo verander je heel simpel je tas naar een ander uiterlijk met de Clicks. Ik kan alleen maar VOL LOF zijn over mijn Chalrose tas!
Regina Coco
Over de city bag + diverse clicks
Ik ben super blij met mijn tas. Niet alleen is het een tijdloos model, maar hij is ook nog eens super handig door de vele vakjes. Naast de tas heb ik ook een minibag / portemonnee die ik soms op mijn tas klik voor nog meer vakjes. Maar ook omdat het mijn tas echt weer anders maakt. Door de handige ritsen kan ik veel sneller mijn sleutels vinden en het leer wordt alleen maar mooier naarmate ik de tas langer heb. De portemonnee is ook als apart tasje heel luxe om te dragen. Ik heb nu mijn oog laten vallen op een click. Binnenkort dus weer een totaal nieuwe tas! Ik ben er blij mee vandaar deze review en vind het bijzonder dat dit een Nederlands merk is. Volgens mij kunnen ze internationaal gaan. Good luck Chalrose! .
Ineke Kuiper
over de city bag + mini bag / wallet

Luxury must be comfortable, otherwise it is not luxury

Coco Chanel

Cookie Instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.

Privacy policy
Instellingen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting!