RUILEN EN RETOURNEREN

Chalrose hoopt dat je helemaal tevreden bent met je artikel(en). Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent, aarzel dan niet contact met ons op te nemen via sales@chalrose.com

VOORWAARDEN
Wil je jouw bestelling retourneren? Dat kan.

Je kunt items retour melden tot 7 dagen na ontvangst. Dit kan via: info@chalrose.com

Stuur deze dan binnen 14 werkdagen terug in originele verpakking, uiteraard ongebruikt en in goede staat. Voeg ook de aankoopbevestiging toe, anders kunnen wij de retourzending niet aannemen. Heeft Chalrose alles tijdig en in goede orde ontvangen? Dan krijg je binnen 7 werkdagen na ontvangst van de retour het geld van je aankoop teruggestort.

AANDACHTSPUNTEN
Het te retourneren artikel moet nog voorzien zijn van originele labels en in originele verpakking worden geretourneerd;
Retour gestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien:
a. Ze gedragen zijn;
b. Ze beschadigd zijn en/of je zelf getracht hebt een schade/een gebrek te herstellen;
c. Je de gebruiksaanwijzing en/of gebruiksinstructie niet hebt opgevolgd.

Het staat Chalrose handbags & accents vrij om artikelen die buiten de bovengenoemde termijn worden geretourneerd, al dan niet te accepteren.

e-mail: info@chalrose.com

Houd er rekening mee dat wij geen aansprakelijkheid voor geretourneerde artikelen aanvaarden. Verpak en verzegel je retourartikel zorgvuldig en sluit de aankoopbon. Wij raden aan om je retourzending via een transporteur te versturen die een zogenaamd trackingnummer verstrekt, zodat je zeker weet dat deze niet verloren gaat. Zorg er voor dat het pakket voldoende gefrankeerd wordt, wij accepteren enkel gefrankeerde zendingen.

RUILEN
Je kunt ieder artikel ruilen voor een andere kleur of model. Het ruilen van artikelen brengt geen extra kosten met zich mee. Als het bedrag hoger is dan de oorspronkelijke bestelling dan ontvang je bij de zending een aanvullende factuur. Als het bedrag lager is dan de oorspronkelijke bestelling dan ontvang je het bedrag terug.

BESCHADIGDE ARTIKELEN
Wil je een beschadigd artikel ruilen of retourneren, dan verzoeken we je ons binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling een email te sturen naar info@chalrose.com
Beschadigde artikelen worden alleen geaccepteerd als de artikelen beschadigd bij de klant zijn afgeleverd of wanneer binnen 3 maanden na de bezorging een productiefout aan het licht komt. Alle beschadigde geretourneerde artikelen worden gecontroleerd en artikelen waarvan wij van mening zijn dat de beschadigingen te wijten zijn aan reguliere slijtage, worden niet als beschadigd geaccepteerd. Ruilen is mogelijk als het desbetreffende artikel op voorraad is. Indien mogelijk kunnen artikelen op verzoek worden gerepareerd. Dit gebeurt alleen wanneer wij van mening zijn dat deze artikelen beschadigd en te repareren zijn. Op reparaties geven wij geen garantie.

TERUGBETALING
Je wordt terugbetaald binnen 10 dagen nadat je retourzending door ons is verwerkt. Het bedrag van alle onbeschadigde, correct geretourneerde artikelen wordt gecrediteerd op de creditcard of bankrekening van de oorspronkelijke koper.
Voor meer informatie kun je een email met je vragen sturen aan info@chalrose.com

© 2017 Chalrose BV Alle rechten voorbehouden.

Chalrose handbags & accents houdt het recht voor om het beleid aan te passen, met name wanneer de wetgeving wordt gewijzigd. Bezoek deze pagina regelmatig zodat je van eventuele wijzigingen op de hoogte bent. Wanneer je de website blijft bezoeken, ga je akkoord met deze wijzigingen.

Zie voor meer informatie over retourneren en ruilen de FAQ