Betaalopties

Je kunt veilig online betalen op onze website. Welke betaalmethode je wilt gebruiken kan je zelf tijdens de bestelprocedure kiezen. Voor online betalingen biedt chalrose.com optimale veiligheid door gebruik te maken van de internetkassa van Mollie Payment. Alle online betalingen verlopen via een beveiligde (SSL) verbinding. Transacties voor elk van de bovengenoemde betaalmethodes worden dus veilig afgehandeld.

Informatie over de betaalmethode Klarna

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden we u de volgende betaalmethode(s) aan. Betaling dient aan Klarna te worden gedaan.

  • Achteraf Betalen

U vindt meer informatie in de gebruikersvoorwaarden van Klarna. Algemene informatie over Klarna vindt u hier. Uw persoonsgegevens worden door Klarna in overeenstemming met de geldende wet bescherming persoonsgegevens en zoals beschreven in Klarna’s privacy statementverwerkt.

BANKGEGEVENS CHALROSE

Bank: ING
Rekeninghouder: Chalrose Handbags
IBAN nummer: NL07 INGB 0004325415

VRAGEN

Voor vragen kan je een email sturen naar info@chalrose.com. Wij helpen je graag!

Stel je voor dat...

je maar 1 tas hoeft te kopen voor werk en vrije tijd

Klanten over Chalrose

Zo blij met mijn Chalrose tas! Echt de aanschaf van het jaar!! En door gebruik wordt ie alleen maar mooier en mooier! Had een kleine tegenslagje met mijn tas… Maar de service van Chalrose is net zo TOP als de tas. Alleen maar lof over de tas en zeker over de mensen achter Chalrose.
Renate J.
Over de city bag + Wallet + Clicks
Wat een fijne tassen!! Heb inmiddels een tweede Chalrose en ben er enorm blij mee. Gebruik hem/haar dagelijks en kan er alles in kwijt. Met behulp van de clicks en andere accessoires heel eenvoudig aan te passen aan de gelegenheid!
Anita Peelen
over de premium bag + clicks

Volg je ons al op social media?

Cookie Instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.

Privacy policy
Instellingen