De Chalrose Bags en Clicks worden verkocht bij ruim 75 verkooppunten verspreid over Nederland.

Wij geloven in een sterke samenwerking tussen Retailer en Brand en bezoeken onze winkels daarom regelmatig om samen te sparren hoe we optimale verkopen kunnen genereren.

Omdat iedere vrouw haar eigen unieke Chalrose look & feel kan creëren vinden wij aansluiting bij  een brede groep modieuze, studerende, werkende en verzorgende vrouwen.
Ze hebben allemaal één ding gemeen; gevoel voor mode, stijl, persoonlijkheid, kwaliteit en duurzaamheid.

Hieronder leest u enkele reacties van onze klanten:

 ‘De beste ontdekking van dit jaar is Chalrose voor mij. Zo blij met mijn tas. Heb er iedere dag heel veel plezier van. De wallet ligt hoop ik onder de kerstboom hahaha’

 ‘Heb inmiddels mijn tweede Chalrose bag in gebruik, zo blij met jullie tas en vooral ook alle handige vakjes, drukkers, mogelijkheden! En wat is de nieuwste generatie mooi geworden, enorm.
Draag ‘m met trots.’

 ‘Via een vriendin maakte ik kennis met de Chalrose tas en ik was direct verkocht..
Nu ik, sinds een paar maanden, in het bezit ben van de tas is er geen dag geweest dat ik ‘m niet heb gebruikt.
Ik vind het echt een ideale en hele mooie tas. Mijn MacBook past er goed in samen met mijn andere werkspullen.  En mijn sleutels raak ik nooit meer kwijt in mijn veel te volle tas, dankzij de handige rits aan de zijkant.’

Onze producten doen het goed in lederwarenzaken, conceptstores, boetieks, cadeauwinkels en sieradenwinkels , modezaken in het midden/hoog segment. Chalrose Handbags zijn een unieke aanvulling op uw assortiment.
Het product heeft een verhaal! De producten zijn stuk voor stuk ontworpen vanuit een vrouwelijke behoefte. Hoe bijzonder is het om je tas aan te passen met unieke ‘essentials’ en jouw persoonlijke ‘look of the day’ zelf samen te stellen.
Klanten komen terug naar uw winkel om nieuwe ‘clicks’ te kopen voor hun Chalrose Bag.

Chalrose staat voor Fun, Fair, Functional Fashion.
De vier F-en zijn ontzettend belangrijk en een leidraad voor ons Chalrose team; van ontwerp tot sales houden we deze vier altijd in de gaten!

Bent u een bestaande klant dan kunt u hier inloggen > https://chalrose.com/mijn-account/

Wilt u meer informatie? Stuur dan a.u.b. een email naar info@chalrose.com. Wij zullen u zo spoedig contacten.

Tot ziens!
Het team van Chalrose