THE GIFT GUIDE

PRETTY PRESENTS

Om cadeau te geven of te krijgen!

Fijne cadeautjes om te geven of te krijgen. Voor hem en haar!

Cadeau Tips tot € 30,-

Cadeau Tips tot € 50,-

Cadeaubonnen

LETS CELEBRATE THE PARTY SEASON

Je wilt er graag feestelijk uitzien met items die je het hele jaar kan dragen!

De decembermaand komt er aan! Bij uitstek de tijd van het jaar waarin je jouw geliefden blij mag maken met een fijn cadeau.

We hebben toffe kerst cadeaus in de Chalrose collectie. Hoe leuk is het om een tas cadeau te krijgen. Zo draag je jouw gift iedere dag en kan je terugdenken aan het moment waarop je de tas cadeau kreeg!

Vind je het lastig om een Cadeau te bedenken voor Sinterklaas? We geven cadeautips op onze gift guide pagina op de website van Chalrose.

We hebben al cadeautjes vanaf 15 euro.
Uiteraard pakken we alles feestelijk in.
Het enige wat jij nog hoeft te doen is het cadeautje in de zak van Sinterklaas stoppen of onder de kerstboom te leggen.
Maak dus zeker gebruik van de geweldige gratis inpak service! Het scheelt je tijd en stress
Zo ben jij op tijd klaar voor de cadeaumaand. 

Chalrose tassen, tasjes, armbanden en click zijn geschikt om het hele jaar te dragen en te combineren. Voor het party seizoen hebben we uiteraard ook mooie items zoals de gouden clutch, de luxe envelop clutches, Italiaanse feesttasjes, armbanden en luxe chain kettingen die je aan de mini bag, envelop clutch kunt bevestigen om jouw tasje extra feestelijk te maken. Zo ben jij klaar voor het kerstfeest een gezellig oudejaarsfeest, borrel of een dinertje….Geef de maand lekker wat ‘bling’ daar wordt iedereen vrolijk van!

Met de los verkrijgbare straps geeft je jouw Chalrose tas een feestelijk uitstraling. Leuk om te geven én om te krijgen.

Onze tip voor jou! Zet snel een van jouw lievelings-items op je verlanglijstjes en laat je dit jaar verassen met Sinterklaas of Kerst!

Heb je vragen over onze inpakservice of wil je graag advies? Laat het ons weten we helpen je graag!