Waar geloven wij in? Chalrose is niet zomaar een tassenmerk

 

Waar geloven wij in bij Chalrose? Dat leggen wij je graag uit! 

Fun, Fair, Functional & Fashion

Functionality

Wij begrijpen hoe belangrijk het is als een tas niet te zwaar is, superfijn is in gebruik, zo ingericht dat je al je spullen een eigen vaste plek kunt geven, met een button waaraan je jouw sleutelhanger eenvoudig kunt ophangen: Nooit meer zoeken naar je sleutels!

Chalrose tassen kun je voor verschillende gelegenheden meenemen zonder zorgen of je wel de juiste indruk maakt. De tas is super gemakkelijk in gebruik en in onderhoud. Kortom, een tas die bij je past en weet wat jij nodig hebt als vrouw!

Schoonheid

Je wilt er toch altijd goed uitzien! Het is fijn als je je mooi voelt. Wij begrijpen dat en vinden het belangrijk. Het geeft power en zelfvertrouwen. Chalrose Bags zijn gemaakt van het beste leer. Het design is tijdloos en heeft een luxe uitstraling. Chalrose maakt tassen voor vrouwen die er altijd goed uit willen zien en zich mooi willen voelen.

Customizable

Hoe heerlijk is het als je je tas nét zoals je kleding kan aanpassen aan je eigen mood & style.  Het is fantastisch om een persoonlijke twist aan je handtas te geven!

Wij vinden het heerlijk om te spelen met de mogelijkheden van de tassen en zo een unieke combinatie te maken. Met de pouches, de franjes, de armbanden, de veren of de straps creëer je keer op keer een eigen look en maak je de tas ruimer, feestelijk, catchy of juist stoer!

Duurzaamheid

Wist je dat er bij de productie van leren tassen veel afval vrijkomt?

Daarom hebben wij gekozen voor vegetable tanned leer. Dit leer wordt gekleurd met natuurlijk pigmenten uit planten zoals kurkuma, meekrap, indigo en braam. Er wordt geen gebruik gemaakt van chemische processen.

Het restleer wordt gebruikt voor de kleinere click-items zoals de straps, portemonneetjes, kleine tasjes etc.

De producten zijn gemaakt voor jarenlang draagplezier. Zo creëren we een duurzaam modemerk waarbij we ook kritisch zijn met betrekking tot de arbeidsomstandigheden van iedereen die betrokken is bij Chalrose.

Het transport van onze goederen doen we met een CO2 compensatie en proberen we zo compact en efficiënt mogelijk te organiseren. We voelen ons verantwoordelijk.

Kwaliteit

Wat mag je verwachten van Chalrose? Wij doen er alles aan om de beste kwaliteit te waarborgen.

We willen mensen blij maken, zich mooi laten voelen en lang plezier laten beleven van onze tassen. We controleren daarom alle processen heel secuur en letten op de materialen, de garens, de ritsen, de buttons. Op de verpakking en de labels. We willen het beste voor iedereen!

je investeert in een eerlijk en duurzaam product

Nu jij weet waar wij in geloven, ben je vast geïnteresseerd in een gave leren tas. Ontdek snel jouw ideale tas!