CHALROSE BAG FINDER

Op deze pagina geven we je informatie over de Chalrose tassen en de uniek click-on opties!

Chalrose…One Bag Many Styles!

De Back-Shopper gedragen als rugtas...

Bepaal zelf hoe jij je tas het liefste draagt!

...Of als schoudertas mét franje click-on

Geef jouw tas een persoonlijke twist met een click-on

Ik zoek een rugtas die ik ook als shopper kan dragen!

Het liefst een rugtas met genoeg ruimte. Een rugtas die verstelbaar is en lekker draagt op mijn rug. Een rugtas die ook als schoudertas kan worden gedragen!

Ik zoek een laptop tas!

Met volop ruimte.
Een vak voor de adapter/koptelefoon, A4 mappen, een broodtrommel, dopper, mobiel en make-up tasje. Natuurlijk met de gratis Chalrose click-sleutelhanger.

Ik zoek een tas voor iedere dag!

Een tas die past bij mijn garderobe. Die nooit saai is en die ik kan aanpassen: goot voor door de week en kleiner in het weekend. Dat zou perfect zijn!

Ik zoek een kleinere tas met veel ruimte

Een tijdloos model met genoeg ruimte voor alle benodigheden: telefoon, portemonnee, sleutels. waterflesje en wat make-up. Alles past in dit charmante tasje. 

Ik zoek een klein portemonneetje voor in mijn jaszak

Met ruimte voor wat muntgeld, verschillende pasjes en mijn OV. Een mooi portemonneetje wat als het even kan past in alle andere items van Chalrose

Hoe draag ik de Chalrose Bag?

Je kan alle Chalrose Bags op verschillende manieren dragen. Mét of zonder Click.

Welke Clicks passen bij mijn tas?

Dat bepaal jij helemaal zelf! Maak jouw unieke combinatie en creer jouw eigen stijl. Heb je hulp nodig? Wij adviseren je graag!

Hoe blijft mijn tas mooi?

Op onze pagina ‘Care’ vind je alle informatie over de verzorging van jouw Chalrose Bag. Lees deze zorgvuldig door, zo heb je langer plezier van jouw Chalrose product.

Hoe werkt het Chalrose Concept?

We hebben verschillende Demo-videos voor je gemaakt. Ook vind je video’s op ons YouTube kanaal. Kom je er niet uit? Wij helpen je graag!

Wat kunnen wij voor je betekenen:

Wij staan voor je klaar.

Stuur een app met je vraag, we helpen je graag. We weten uit ervaring hoe moeilijk het is om een online aankoop te doen. Laat staan een tas. Daarom willen we je helpen, inspireren en adviseren. We verzenden gratis vanaf 50,-. We doen graag iets extra's voor onze klanten. Jij bent speciaal voor ons, we zijn je dankbaar.

De collectie wordt duurzaam geproduceerd.

Wij willen bijdragen aan een betere wereld. We controleren iedere schakel in ons bedrijf. We hebben persoonlijk contact met al onze leveranciers. We nemen iedereen serieus en zorgen goed voor iedereen. We gaan voor de allerbeste kwaliteit. We maken dingen niet mooier dan ze zijn.

We blijven verrassen.

Er komen voortdurend nieuwe Clicks online die passen bij jouw Chalrose tas. Wij inspireren je en geven je tips. We helpen je om je mooi te voelen en jouw persoonlijkheid kracht te geven. Ons uitgangspunt is functionaliteit: Gemak. Je gaat dat ervaren zodra je een tas uit de collectie hebt. Je ontvangt veel gratis extra's bij iedere aankoop!

Je bepaalt zelf de look van jouw tas.

Je hebt maar één tas nodig die je kan stylen zoals je zelf wilt. Je creëert jouw eigen persoonlijke en unieke combinaties. We blijven nieuwe clicks ontwikkelen zodat jouw look up-to-date blijft. We hebben een YouTube kanaal met handige video's.

Chalrose Handbags

Wij ervaren dat vrouwen behoefte hebben aan een tas die functioneel én mooi is.

Één tas waarmee je er iedere dag fabulous uitziet passend bij jouw mood en style.

Daarom hebben wij eco-friendly tassen, gevoerd met bio katoen, natuurlijk met een praktische indeling ontworpen. Bovendien worden de Chalrose Bags duurzaam geproduceerd en kan je de tas met de los verkrijgbare clicks customizen naar eigen smaak.

Ben je benieuwd naar het ontstaan van Chalrose? Klik dan hier.

X Marieke 

WE WOMAN DESERVE FUNCTIONALITY AND FASHION IN ONE BAG

We dragen kleding waar we ons prettig in voelen passend bij het weer, onze agenda en onze stemming. De ene dag een jeans met sneakers, de volgende dag een jurk met laarsjes…geen dag is gelijk.

Maar onze tas?
Meestal dragen we onze tas dag-in-dag-uit: 365 dagen per jaar. Vaak langer dan één jaar. Het is dus belangrijk dat de tas voldoet aan een aantal eisen.
Hoe fijn zou het zijn als die ene tas niet te zwaar is, superfijn in gebruik, zó ingericht dat je al je spullen een eigen vaste plek kunt geven, met een gratis klik-sleutelhanger die je eenvoudig kunt ophangen in je tas, zodat je nooit meer hoeft te zoeken naar je sleutels.
Een tas die je naar verschillende gelegenheden kunt meenemen zonder dat je zorgen hebt of je wel de juiste indruk maakt.
Een tas anders dan alle andere tassen omdat je haar kan aanpassen aan jouw persoonlijke smaak.
Een tas die gemakkelijk is in onderhoud.

Een tas die jou begrijpt en weet wat jij nodig hebt als vrouw, dochter, moeder, collega, student, ondernemer, en/of vriendin…

WE ALL DESERVE THE BEST

Chalrose

Cookie Instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.

Privacy policy
Instellingen