CHALROSE BAG FINDER

Op deze pagina geven we je informatie over de Chalrose tassen en de uniek click-on opties!

Chalrose…One Bag Many Styles!

De Back-Shopper gedragen als rugtas…

Bepaal zelf hoe jij je tas het liefste draagt!

…Of als schoudertas mét franje click-on

Geef jouw tas een persoonlijke twist met een click-on

Ik zoek een rugtas die ik ook als shopper kan dragen!

Het liefst een rugtas met genoeg ruimte. Een rugtas die verstelbaar is en lekker draagt op mijn rug. Een rugtas die ook als schoudertas kan worden gedragen!

Ik zoek een laptop tas!

Met volop ruimte.
Een vak voor de adapter/koptelefoon, A4 mappen, een broodtrommel, dopper, mobiel en make-up tasje. Natuurlijk met de gratis Chalrose click-sleutelhanger.

Ik zoek een tas voor iedere dag!

Een tas die past bij mijn garderobe. Die nooit saai is en die ik kan aanpassen: goot voor door de week en kleiner in het weekend. Dat zou perfect zijn!

Ik zoek een kleinere tas met veel ruimte

Een tijdloos model met genoeg ruimte voor alle benodigheden: telefoon, portemonnee, sleutels. waterflesje en wat make-up. Alles past in dit charmante tasje. 

Ik zoek een klein portemonneetje voor in mijn jaszak

Met ruimte voor wat muntgeld, verschillende pasjes en mijn OV. Een mooi portemonneetje wat als het even kan past in alle andere items van Chalrose

Wat kunnen wij voor je betekenen:

Wij staan voor je klaar.

Stuur een app met je vraag, we helpen je graag. We weten uit ervaring hoe moeilijk het is om een online aankoop te doen. Laat staan een tas. Daarom willen we je helpen, inspireren en adviseren. We verzenden gratis vanaf 50,-. We doen graag iets extra’s voor onze klanten. Jij bent speciaal voor ons, we zijn je dankbaar.

De collectie wordt duurzaam geproduceerd.

Wij willen bijdragen aan een betere wereld. We controleren iedere schakel in ons bedrijf. We hebben persoonlijk contact met al onze leveranciers. We nemen iedereen serieus en zorgen goed voor iedereen. We gaan voor de allerbeste kwaliteit. We maken dingen niet mooier dan ze zijn.

We blijven verrassen.

Er komen voortdurend nieuwe Clicks online die passen bij jouw Chalrose tas. Wij inspireren je en geven je tips. We helpen je om je mooi te voelen en jouw persoonlijkheid kracht te geven. Ons uitgangspunt is functionaliteit: Gemak. Je gaat dat ervaren zodra je een tas uit de collectie hebt. Je ontvangt veel gratis extra’s bij iedere aankoop!

Je bepaalt zelf de look van jouw tas.

Je hebt maar één tas nodig die je kan stylen zoals je zelf wilt. Je creëert jouw eigen persoonlijke en unieke combinaties. We blijven nieuwe clicks ontwikkelen zodat jouw look up-to-date blijft. We hebben een YouTube kanaal met handige video’s.