CHALROSE BAG FINDER

Zoek jij perfecte tas die helemaal bij jou past? Met ons ruime assortiment vind jij gegarandeerd een tas die helemaal bij jou past!
We helpen je op deze site al een beetje op weg met het vinden naar de juiste tas.

Chalrose…One Bag Many Styles!

De Back-Shopper gedragen als rugtas…

Bepaal zelf hoe jij je tas het liefste draagt!

…Of als schoudertas mét franje click-on

Geef jouw tas een persoonlijke twist met een click-on

Bag finder: Ik ben op zoek naar…

Een rugtas die ik ook als shopper kan dragen!

Het liefst een rugtas met genoeg ruimte. Een rugtas die verstelbaar is en lekker draagt op mijn rug. Een rugtas die ook als schoudertas kan worden gedragen!

Een laptop tas!

Met volop ruimte.
Een vak voor de adapter/koptelefoon, A4 mappen, een broodtrommel, dopper, mobiel en make-up tasje. Natuurlijk met de gratis Chalrose click-sleutelhanger.

Een tas voor iedere dag!

Een tas die past bij mijn garderobe. Die nooit saai is en die ik kan aanpassen: goot voor door de week en kleiner in het weekend. Dat zou perfect zijn!

Een kleinere tas met veel ruimte

Een tijdloos model met genoeg ruimte voor alle benodigheden: telefoon, portemonnee, sleutels. waterflesje en wat make-up. Alles past in dit charmante tasje. 

Een klein portemonneetje voor in mijn jaszak

Met ruimte voor wat muntgeld, verschillende pasjes en mijn OV. Een mooi portemonneetje wat als het even kan past in alle andere items van Chalrose

Wat kunnen wij voor je betekenen:

Wij staan voor je klaar.

Stuur een app met je vraag, we helpen je graag. Chalrose weet uit ervaring hoe moeilijk het is om een online aankoop te doen. Laat staan een tas. Daarom willen we je helpen, inspireren en adviseren zodat jij de perfecte tas gaat vinden. Jij bent speciaal voor ons, we zijn je dankbaar.

De collectie wordt duurzaam geproduceerd.

Wij willen bijdragen aan een betere wereld, daarom controleren iedere schakel in ons bedrijf. Zo hebben wij bijvoorbeeld persoonlijk contact met al onze leveranciers. We nemen iedereen serieus en zorgen goed voor iedereen. Wij gaan voor de allerbeste kwaliteit en maken dingen niet mooier dan ze zijn.

We blijven verrassen.

Er komen voortdurend nieuwe Clicks online die passen bij jouw Chalrose tas. Wij inspireren je en geven je tips. We helpen je om je mooi te voelen en jouw persoonlijkheid kracht te geven. Ons uitgangspunt is functionaliteit: Gemak, dat ga jij gegarandeerd ervaren zodra je een tas uit de collectie hebt.

Bepaal zelf de look van jouw tas.

Je hebt maar één tas nodig die je kan stylen zoals je zelf wilt. creëer jouw eigen persoonlijke en unieke combinaties. We blijven nieuwe clicks ontwikkelen zodat jouw look up-to-date blijft. We hebben een YouTube kanaal met handige video’s.