CONCEPT

In de video zie je hoe het unieke concept van Chalrose werkt.

Tassen van Chalrose kan je aanpassen aan jouw persoonlijk smaak en stijl. Dat gaat eenvoudig door het bandje aan de voorkant van de tas te verwisselen en er bijvoorbeeld een bandje in een andere kleur, een armband, een tasje, prachtige veren of suède franjes aan vast te klikken!

Een Chalrose Bag is een duurzame tas, van hoge kwaliteit, zonder gebruik van chemicaliën,  verrassend mooi in haar eenvoud.  Altijd met het uitgangspunt: Uniek als tas, desgewenst verrassend aangepast door er modieuze clicks aan te bevestigen, eerlijk gemaakt van vegetable leder.

Iedereen die op wat voor manier dan ook betrokken is bij Chalrose is even belangrijk voor ons: We All deserve the best.

ONE BAG DIFFERENT STYLES

Chalrose
Ik ben zo blij mee met mijn Chalrose city bag . Prachtig en tijdloos! Deze tas is van een uitstekende kwaliteit, zowel van binnen als van buiten! Heerlijke tas voor een dagje shoppen, naar mijn werk of als handbagage in het vliegtuig. Mooi, altijd handig en heel fashionable! Echt de ideale tas , love it !!
Eva Narcisz
Over de city bag
Op een zondagmiddag heb ik de tas besteld, kreeg hem dinsdag al binnen Prachtige tas, ben er echt ontzettend blij mee. Heel handig dat er ook zo veel vakjes in zitten. De tas heeft een goed formaat, zelfs mijn laptop past erin! .
Azra Zejnilovic
over de back-shopper

Natuurlijk snappen wij dat je er soms niet helemaal uit komt!

Stel ons al jouw vragen via onderstaande link, we helpen je graag met uitleg, adviezen en tips!

XX See you soon!

Cookie Instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.

Privacy policy
Instellingen