Concept

Het Chalrose concept is veilig en eenvoudig in gebruik. Het is van belang dat de unieke buttons op de juiste manier worden gebruikt. Het is niet moeilijk, maar een slim foefje wat we je op deze pagina uitleggen!

De buttons ín de tas:

Je kunt het bandje aan de voorzijde van de Chalrose Bags alleen verwisselen door de button ín de tas aan te trekken. (zie video hier links)

Bandje en Clicks verwisselen:

De bandjes en Clicks kunnen niet via de voorzijde worden verwijderd. Dan trek je ze stuk. Het concept is zo ontworpen dat je allen van binnenuit de Clicks kunt verwijderen, wel zo veilig!

De Schroef:

De buttons bestaan uit een knop en een schroef. Deze zitten stevig vast. Gebruik je de tas veel dan adviseren je om deze af en toe te checken. Je kan de schroef eenvoudig aandraaien indien nodig, met een vorkje. Mocht je een nieuwe buttons willen bestellen, klik dan hier.

Het Bandje

Een Chalrose Bag is herkenbaar door de trademark strap aan de voorzijde. 

Deze strap bestaat uit een leren bandje met twee kleine buttons.Hiermee bevestig je het bandje of de Clicks aan de tassen en kan je deze onderling verwisselen.In deze video zie je hoe je het kliksysteem op de juiste manier gebruikt.Mocht je jouw bandje kwijt zijn dan kan je hier nieuwe bandjes bestellenHier lees je meer over de gebruiksvoorschriften.

ONE BAG DIFFERENT STYLES

Chalrose

Cookie Instellingen

Deze website maakt gebruik van functionele en analytische cookies, die noodzakelijk zijn om deze site zo goed mogelijk te laten functioneren.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen