Over ons – Wie zijn de mensen achter het merk Chalrose?

 

Over ons:

Lieve Chalrose-fans, wij zijn Joanne en Joëlle Verschuren. Moeder en dochter. Samen gaan wij Chalrose Handbags verder uitbouwen en voortzetten. Maar dit kunnen wij niet zonder jullie, onze trouwe en unieke klanten! Wij gaan Chalrose up-to-date houden en daarmee ook jullie! Wij vrouwen willen er graag mooi uitzien. Het liefst op een eenvoudige manier. Want wat is het onhandig om bij iedere outfit een andere tas te dragen en alle inhoud telkens over te hevelen… dat is niet praktisch en duurzaam. Daar hebben wij dé oplossing voor. 

De perfecte tas!

Chalrose tassen kun je customizen en zo laten matchen met jouw outfit! Een tas die je iedere dag kunt dragen, waarmee je er ook fantastisch uitziet. Mooi én Functioneel. Daarnaast vinden wij sustainability erg belangrijk en dragen wij met ons merk een steentje bij aan het maken van een duurzamere wereld. Wij zijn zelf helemaal verliefd geworden op de tassen en ontdekken nog steeds nieuwe mogelijkheden om de tassen zo te maken, dat jullie er ook weg van zullen zijn! We hebben veel keus zodat er voor iedereen iets bij zit! We all deserve the best.

Wij gaan jullie verrassen met leuke acties en ervoor zorgen dat jullie een persoonlijke draai kunnen blijven geven aan jouw look-van-de-dag. Wij hebben vertrouwen in dit mooie duurzame merk en de leuke klantenkring, jullie dus!
Onze droom is een bijdrage te leveren om het leven van vrouwen mooier en overzichtelijker te maken. We zijn ons daarbij bewust van onze rol als producenten en willen meehelpen aan een betere wereld voor iedereen. ‘Samen zorgen voor de aarde, voor elkaar en voor jezelf’

We laten snel weer van ons horen dus houd je mail, social media en de website in de gaten! Stay happy, stay beautiful with your personal bag of Chalrose.

xx Team Chalrose

Luxury must be comfortable, otherwise it is not luxury

Over Chalrose