Valentijnsdag

Het is Valentijnsdag. De liefde hangt in de lucht…! Zelfs mondkapjes en 1,5 meter regels kunnen de liefde niet tegenhouden! Gelukkig maar, want het is toch heerlijk om dat gevoel te koesteren. Ondanks de corona-crisis blijft het leuk en nodig om elkaar aandacht te geven en elkaar te verwennen. Dus laten we de liefde vieren en superlief zijn voor elkaar! Het maakt niet uit of het je geliefde is of je moeder, vriendin, of zeer gewaardeerde buurvrouw! Wij van Chalrose willen je helpen van deze dag een bijzondere te maken!

Valentijnsdag Actie!

Daarom geldt nu voor onze hoofdtassen: Citybag, Back shopper, Doppio en medium bag; de tweede voor de halve prijs. Doe er bijvoorbeeld één cadeau aan je vriendin of moeder!

Code: Chalroselove21

Natuurlijk pakken we jouw cadeau deze Valentijnsdag met extra veel liefde in zodat alleen het uitpakken al een feest wordt! Een persoonlijke tekst toevoegen is ook mogelijk. Ook doen wij er nog een extraatje bij om jullie super blij te maken in deze dagen! Maak je cadeau eventueel nog compleet met de mooie accessoires van Chalrose! Deze actie is geldig tot 28 februari 2021

Alvast een liefdevolle Valentijnsdag! LOVE CONQUERS ALL !! xx Team Chalrose

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *