Garantie

Iedere vrouw, elke dag prachtig: 100% verantwoord

Chalrose spant zich in om producten zo nauwkeurig en compleet mogelijk weer te geven op haar website. De aard van de aangeboden producten brengt echter met zich mee dat er sprake kan zijn van verschillen (zoals kleurverschillen) tussen de weergave van producten op de website en het product zoals bij jou bezorgd.

Uiteraard voldoen de producten uit het assortiment van Chalrose aan de kwaliteit die je daarvan mag verwachten.

De in de webwinkel aangeboden producten, zijn van nature aan (gebruiks-) slijtage onderhevig. De levensduur van een product is mede afhankelijk van het materiaal waaruit het product bestaat, de intensiteit van het gebruik en de mate van verzorging. De producten van Chalrose zijn samengesteld uit de in de webwinkel opgegeven materialen. Zo wordt het leer van de Chalrose producten op natuurlijke wijze gelooid en bewerkt. Leer is niet gemaakt, het is zo gegroeid. Een natuurproduct dus, met al haar eigenschappen en nuances. Net als alle andere natuurproducten wordt leer door de jaren heen steeds mooier. Er ontstaan nuances. Die constante metamorfose onderstreept keer op keer het natuurlijke karakter. Dit is echter geen fout maar zorgt er voor dat het product na verloop van tijd uniek wordt en echt van jou is.

Voor een optimale levensduur en behoud van kwaliteit is het van belang dat je eventuele onderhoudsvoorschriften en vooral de gebruiksvoorschriften in acht neemt en het click systeem op de juiste manier gebruikt. Een tas draag je meestal dag-in-dag-uit, in weer en wind, een goede verzorging is belangrijk voor het behoud van jouw eco-leren tas.

We bieden je de mogelijkheid om onderdelen los te bestellen.

Chalrose geeft op alle producten een garantie van 6 maanden. Vertoont jouw aankoop binnen 6 maanden een gebrek door een tekortkoming van Chalrose? Neem dan contact met ons op via info@chalrose.com Vergeet niet het aankoopbewijs mee te sturen.

Disclaimer

  • Bij onjuist gebruik van de buttons kunnen wij geen garantie bieden.
  • Op verkleuringen door regen/zon kunnen wij geen garantie geven.
  • Op producten gekocht op Sample Sale events (Flinke Favorieten) zit geen garantie.

Chalrose streeft er naar een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren ten aanzien van haar producten en diensten. Mocht je onverhoopt toch klachten hebben, dan kun je deze via onderstaand contactformulier aan ons doorgeven.